Selecteer een pagina

Bob komt van Dierentehuis Arnhem en omstreken af. Hij is al heel erg oud en heel erg mager maar ook heel erg lief. Door dat oud en mager was hij natuurlijk niet meer plaatsbaar, hij is een katje van de dag. Dus mag hij die laatste dagen (en hopelijk maanden) hier bij de stichting doorbrengen.

Ze vertelden me al dat hij heel erg houdt van lekkere zachte plekjes. Dat heb ik inderdaad gemerkt, het bed is nu van hem en ik mag er als ik lief doe ook bij. Hij krijgt ook lekker energierijk eten, zodat dat magere misschien wat minder wordt. En natuurlijk moet er overdag ook regelmatig op schoot worden gezeten. Meneer weet wat hij wil, en daar gaat hij dan ook zonder aarzelen op af. En de andere katten hier? Daar trekt hij zich lekker helemaal niets van aan, hij gaat gewoon z’n eigen gangetje. Hij is wel stokdoof, dus af en toe miauwt hij even keihard, maar ja, de ouderdom komt nu eenmaal met gebreken. Zolang hij nog geniet van z’n slaapplekje, z’n eten en aandacht, mag hij hier gewoon z’n gang blijven gaan.